23 November 2011

HAPPY BURFDAY cheff ! :D


HAPPY BURFDAY CHEF AUS !
may ALLAH bless you
success in your life 
smile every seconds
hope u'll be the Best Bestt Besttt CHEF in this world insyaallah :)
and i'll invite you to be my supeb cheff for our wedding comin soon ! *kidding..ngee :D








note : thankz cause keep that secret. unly u noe bout us ;) shuttt~ hee..

09 November 2011

meowmeow !




ASSALAMMUALAIKUM..

heyy peeps ! hope still not too late for me to wish SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA to all my readers ! hee. raya tahun nie tak semeriah macam last years punye clebration. mama pun buad simple2 jea. tak kemane pun, as usual first ruma ktorang pegi ruma my aunty jea dekat area kota tinggi. sehari suntuk kat ruma dea. tolong my aunt kemas2 ruma dea cuz this friday my cousin nak langsungkan perkahwinan. orang lain busy sembelih lembu. but me? busy dengan meowmeow my aunty yang chomel lotte tu ha ! sumpa ! chomel habess !


eit, bukan nie meowmeow nyew ! hee



ha, nie lahh meowmeow tu ! kecik jea kan??





meowmeow wanna jump !



mate dea chomel sangad ! geram XD










chomel nye dea tdoe !


okeh, tu jea yang jaja nak story hari nie. heee~
KBYE :))










01 November 2011

you -.-'





i just wunna say..






HB moyy ! :DD


chukae chukahamnida moyy ! hee 
*sorymory too late. ngee !!!
budak sepet atas nie?? ouhh dea cdeq cpet !
happy burfday yea budak ?
may allah bless you !
jom singgah ABM, nak blanje candle light dinner dekat kantin ! hee *kidding.
BTW, HB bro ! :)

balau lagi ? -.-'

hey aunty n uncle sekalian !
today i update 2 entry sekali gus ! macam tak pecaye -.-' HAHA
nak kepohchi kejap pasal pegi jalanjalan dekat tanjung balau last sunday.
balau lagi balau lagi balau lagi ?? -.-' bored.
but sometime merayap kesane best jugak hee.
pepagi bute my along dah kejot ajak merayap ke sane.
haiyoo~ tade tempat laen kea? sunday? public holiday ! rmai makhluk lahh ! rimas kot -.-'
nak tanak dengan muke yang bongok pegi jugak mandi then siap2 apa yang patot.
baru berangan nak ngadap lappy jea 1 hari tu. tak kesampaian -.-' HAHA
suddenly, i rase macam nak pkay tudung.
malam jumaat yang lepas tu ade pulak budak puji before nak berangkat balek rumah.
''kau chomel bile pakai tudung, suke aku tengok kau!''
tetttt~ kembang sekuali dibuatnye HAHA.



simple
white black pinky red !

wif my niece ika

 photo by ieja jaja okeh XD 


i know lahh i smaller !

hidung aku saket lah kot ! HAHA XD







  


tetttt~
eit you jgn pkir bukan2.
i conteng gune inai okeh. bored tak tau nak buad apa haha
kbye !

weird -.-'

heyy peeps ! now 12 a.m and i still could not sleep because flu-hit -.-' feel like i wanna pull my nose and put on the table beside my bed. HAHA XD suddenly feel like want storymory bout what happened on the day in my fesbuk. someone send a wall at my fesbuk. suddenly ! before this shes never wall-ing me. make me wonder -.-' but why? oho. okeh, i get i! it does not matter, do not have to show off is that you have been back at him. its okeh then, btw congratulations! :)) kbye.

counting days :)

38 weeks. ibu and papa nervous and cant wait to see you soon. welcome bebiboy. we waiting for you. hope everything gonna be okay and ...