01 November 2011

balau lagi ? -.-'

hey aunty n uncle sekalian !
today i update 2 entry sekali gus ! macam tak pecaye -.-' HAHA
nak kepohchi kejap pasal pegi jalanjalan dekat tanjung balau last sunday.
balau lagi balau lagi balau lagi ?? -.-' bored.
but sometime merayap kesane best jugak hee.
pepagi bute my along dah kejot ajak merayap ke sane.
haiyoo~ tade tempat laen kea? sunday? public holiday ! rmai makhluk lahh ! rimas kot -.-'
nak tanak dengan muke yang bongok pegi jugak mandi then siap2 apa yang patot.
baru berangan nak ngadap lappy jea 1 hari tu. tak kesampaian -.-' HAHA
suddenly, i rase macam nak pkay tudung.
malam jumaat yang lepas tu ade pulak budak puji before nak berangkat balek rumah.
''kau chomel bile pakai tudung, suke aku tengok kau!''
tetttt~ kembang sekuali dibuatnye HAHA.



simple
white black pinky red !

wif my niece ika

 photo by ieja jaja okeh XD 


i know lahh i smaller !

hidung aku saket lah kot ! HAHA XD







  


tetttt~
eit you jgn pkir bukan2.
i conteng gune inai okeh. bored tak tau nak buad apa haha
kbye !

Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...