09 November 2011

meowmeow !




ASSALAMMUALAIKUM..

heyy peeps ! hope still not too late for me to wish SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA to all my readers ! hee. raya tahun nie tak semeriah macam last years punye clebration. mama pun buad simple2 jea. tak kemane pun, as usual first ruma ktorang pegi ruma my aunty jea dekat area kota tinggi. sehari suntuk kat ruma dea. tolong my aunt kemas2 ruma dea cuz this friday my cousin nak langsungkan perkahwinan. orang lain busy sembelih lembu. but me? busy dengan meowmeow my aunty yang chomel lotte tu ha ! sumpa ! chomel habess !


eit, bukan nie meowmeow nyew ! hee



ha, nie lahh meowmeow tu ! kecik jea kan??





meowmeow wanna jump !



mate dea chomel sangad ! geram XD










chomel nye dea tdoe !


okeh, tu jea yang jaja nak story hari nie. heee~
KBYE :))










klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...