30 December 2012

I NEED YOU FOR THE REST OF MY LIFE :')

sometime we do not realize what we've DONE so automaticly we also do not realize dat we HURT someone. im not GOOD enough cause nobody PERFECT. always make a stupedd mistake again and AGAIN cause im just an ORDINARY girl who always forget that i also have a HEART and feelings. i've RIGHT to be loved. am i right? so, why there should be a third person, fourth, fifth and MORE ? dugaan -_-'' i really care for the hearts of OTHERS but how bout MY heart? no one should understand and try to take care of. YOU and me , we're the SAME. we should TAKECARE each other. UNDERSTAND each other. MAKE IT each other. TRYING each other and.. LOVE each other :') SORRY that i hurt you. my bad. i'll try my best to be BETTER than before and at the same time i just hope  that you can ACCEPT who iam. i want you always by MY SIDE cause i know u can GUIDE me till JANNAH :') In shaa allah !



pssstttt~ iloveyousayang :')

27 December 2012

bla bla bla ! suckkkxxxx ! -_-


seriously , im getting bored with that -________________-
always spoil my mood -______________________-
enough lah, im tired with all that.
hope you got that.
ends~

19 December 2012

D . O . N . E !!!

assalammualaikum wbt.

okay , taktahu nak post apa. kosong -_- kbhai.

17 December 2012

WOW fantastic baby SPY !

asslammualaikum wbt .

hai abang kakak dan adik yang hensem ! wow fantastic baby ! okay hari nie mood kpop habess ! aku peminat tegar SUJU ! dong hae and kyu hyun sangad kyopta okay ! *tergoda -______________- belum pernah missed lagi bely album mereka. wink wink ! bigbang memang gempak gila ! okay bigbang sangad ohsem ! nak hug mereka !! ototoo~ gatay ! sangad teruja bila tengok mereka joget-II , nak joget same bole? nguu >.<'' okay aku tak pandai joget tapi goyang-II ,  i memang power. haha okay aku poyo -____-

actually, idk what has happen to me right now. abnormal sebentar. nervous menanti 20/12/12 . grr~ 2 days more ! anything can happen in 2 days ! but i just hope everything gonna be okay lahh. amin~ so that why jadi gila sekejap. kauorang pernah rasa dupdapdupdap tak? okay , aku rasa sekarang apa kauorang rasa. rasa nak tercabut my heart ni. heh gila -____- okay, malas dah nak layan feeling terlebey ni. nak joget-II dengan SUJU and BIGBANG. kbhai !








14 December 2012

THE GREATEST MOMENT WITH THEM. they're the bestfriend i ever had.mereka GILA okay ! haha


assalammualaikum wbt. here we're landscaping crew from akademi binaan malaysia ( CIDB ) johor bharue. hew. they're my classmate. all of sudden teringat last year punya event. that time macam ada open house lah. so that why the girls berbaju wanewanibagai and the boys pulak bersamping + bersongkok bagai lew. kirenya that day memang vogue habes lah. seriously, superb habes lah that day. aku je tak HOT pun haha. pakai baju pun sebarang, tak prepare langsung, main capai je baju dalam loker tuh. but okay lah. 

  
so, we starting first with our madam !
she is our first lect pn.yati. okay pn.yati baru dapat baby twins boy n girl ! wow !
 surely cutest like their mom ! wink wink !


murshafiqah muharam. our kak long ! 
si chomel lotte berbaju kurung yellow and black.
she is the oldest in our class.
22 y/o.
come from history town, malaca.


kak lina. (forgot shes full name ) sory hehe.
she is the second oldest in our class.
also 22/y/o
come from pontian.

sabariah sabarudin.
the first person that i meet during the day of registration at abm.
after that we became roomate, classmate and lastly bestfriend til now and til the end :)
20 y/o ulu tiram.




asymawi pauzi.
ha yang ni bespren gila-II
bab tolong membe numb 1.
thanks beb !
19 y/o pontian.


mohamed kushairy azhar.
19 y/o . perling .
he highest in the class.




asraff fadzir
19 y/o . perling .
he is the most cutest in our class .


muhamad akif idris
19 y/o perling.
dont ask him bout any 'idea'
cause he'll give you that superbduperb gila punya idea! haha



 rafee salikolati
19 y/o . kluang .
now at politeknik merlimau melaka.
miss you beb !


shahrul naim kusin
19 y/o batu pahat.
the pure JAWA hee


ikhwan khairi johar
19 y/o perling .
the 'kecik' boy .


sulaiman mujarab (purple)
19 y/0 . batu pahat.
okay aku baru perasan sekarang, baju dia sama kaler dengan aku lah dat time!
choyy!


the BOMBASTIC GURLISH GURL.
2 orang tercicir. aku and ayu haha
okay ayu tak dapat datang that time atas sebab-II yang tak dapat dikesan.
so, we dont have shes picture.
pape pun, ayu stil our classmate okay.



with JEJAKA MALAYA haha
AUS and AKIF
adik lagi besar dari sista. ape cerita?
okay malue 
-_____________-
cause aku pendek ! sobs.




THE HIJABISTA ! haha
im not beauty but im proud with my own self :)


abg NUAR our senior in landscape.
okay no comment bout this picture.
Zzangggg~
haha


me and satay ! kui.




with kak long.
kenyit mate sikit >.< aww !


aku tolong abg catering tu tau. baik kan aku?
baik ada makna ! haha
okay abg catering tu handsome ! nguu~


thumbs up guys ! (Y)
mereka sangat FUN ! 
fewitt~



encik khalid
hal ehwal pelajar.
any problem? just meet him ;)


wow !
with ayahanda ABM SELATAN haha
warden bhai !


akak-II yang menari tu jelita ! woo~


jiha !
si amoi berbaju kebaya hitam bertudung pink.
our roomate.
the only one girl yang amek course wiring.
proud with you babe !



AUS chomel ! haha
okay abg NUAR, KECIK and AKIF which one lagi besar? haha



okay saya dan si muncung ! LOL
peace ( Y )


toink toink ! kami anak MALAYSIA !
tetiba je kan? haha




okay DRAMA lebey ! haha


saya akak yang paling kecil dikalangan mereka
tetapi besar sedikit dari kak long kite yang chomel lotte nie.
hikhik >.<




imma WANITA MELAYU TERAKHIR ototo~
-________________________-


they're PAHLAWAN MELAYU haha

CREDIT FOR OUR PHOTOGRAPHER :)

so, thanks to kucai for all that photo ! hew.


everything gonna be chance but our friendship never ends :')


12 December 2012

the unexpected hangg out lol ! ohsem yaww but sedih bout qasha sobs~


assalammualaikum abang kakak dan adik yang jelita ! 
 have a nice day heh? imma crazier tonite. mohon bersabar dengan saya! herher~
i cant sleep, insomnia maybe ! lol
last saturday lepaking with si jejaka manje gila gila gila -_________________- 
seronok tak terkira gumbira hati bunga-bunga ! hew.
bespren gila-gila saya yang gila kerinduan menjadi semakin gila !
dan seperti yang dijanjikan last minute untuk ngedate-ngedate pada petang itu menjadi semakin gila gila gila dan seterusnya menjadi gila tahap gaban juga ! 

kami tak expected langsung nak lepak. evrything happened on the dot ! zzangggg !
bertemu di city square dengan selumbernye then teros menuju ke counter ticket,
WATCHING MOVIE YEEAAYYYYyyyy ! >.<
disebabkan tidak mempunyai banyak masa, dan dipenuhi puluhan makhluk disitu yang berpusu-pusu beratur menunggu turn.
aku pun teros ' kak, lagenda budak setan 2. 2 org ya?' 
ha lebih kurang begitu lah dialog aku bersama kakak jelita di counter itu.
abang popcorn itu sangad chuuuooowmweyll ! ahhay~
okay ignore kan apa ku kata !




tepat 3.3o p.m bertonton lah kami di dalam panggung wayang itu.
sejuk mula terasa ! bagai beku aku dalam tu !
-__________________________-
'pakai sweater i'
woooooooooooo~
terus capai sweater and share together . how suwettttttttttt ~ haha
hampir 2 jam stengah , cerita pun the end. kesian qasha. sobs !!
then lepak di luar CS sekejap, menghirup udara segar.
tak tak tak ! menghirup asap bas actually ! lol
setelah betul-betul kebas punggung .
kami pun bergerak ke dalam. 
pusing-pusing satu cs ! find his favorite comic at MPH.

after that we'all pulang bersama.
then si senged bilang..
simpan sweater i bebaik, sweater favourite tuh.
nanty i dah balek melaka bole buad ilang rendu.
ototoo~ hikhik >.<
sukesuke !
okay enuf jaja, jangan over lebey.

ini lew sweater nye ;)
then semalam kami lepak lagi.
kebasahan kami kehujanan.
planning nak lepak dekat danga cancel. spoilt :|
so lepak mamak saja !
tapi seronok jugak hew.
but i promise lepak dengan beliau before si senged ni pulang ke melaka ngeh3.

teo ais limau ! our fav but that time si senged order teh tarik. sejuk katenye. eleh haha

sahabat saya si senged gila ! nguu :3


kbhai :p





klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...