20 November 2012

dia mmg psycho -_-'

assalammualaikum wbt.

okay since morning tadi lagi tangan dah miangg sangat berdancing-II dekat keyboard lappy, konon nak update new entry tapi asyik-II taip delete taip delete jea kerjanya. so, tidak lah post sampai kesudah. err err err bukan aku taknak post tapi tapi tapi err berapa banyak tapi dah. tapi aku rasa macam em em em tak tahu lah aku nak describe this feeling. maybe aku emotional lebey ni. ahakk~

okay tadi aku tak tahu apa kena dengan aku sampai berlaku lagak ngeri drama melalak menangis bagai kan. sensetip betul aku hari ni. err err okay bukan sensitip tapi so sudden rasa macam nak ala-II manja gitu kan dengan zwan lol then dia pun gelabah pujuk nak sejukkan hati aku yang tengah luluh hancur berkecai ni kan. otototo~ manyak suweet suweet maa. kesian lah dekat dia kan, niat baik nak pujuk girlpren yang sedang hangat kemerajukan tetapi malang lah sebab dimarahi oleh girlprennya itu kan. haih~ harapkan pagar, pagar makan toseyy. err err apa aku merapu nie timah!

okay lets continue, kisahnya bermula apabila zwan macam push aku suruh share prob dengan dia kan sebab dia tengok aku macam takde mud langsung nak layan dia. haih~ psycho betol lah dia ni -_- so, nak tak nak share lah jugak, tu yang tabole control feeling sampai emo terlebey tuh. habes A to Z aku cerita. at last, dia yang kena marah kan. sambil air mata meleleh sambil tangan kiri texting dengan zwan dan sambil tuh jugak tangan kanan dok sebok reply IM di facebook, twitter dan belogg hew. but seriously that time sedih+stress gila-II lah kan. actually, so lucky lah ada zwan. at least lega sikit dapat share that problemo. bukan tanak share tapi tapi tapi before this tapena nak share-II ni. malue >.<








tup tup tup tup~






teringat last time jumpe 4 november 2012. planning nak pergi makan BR. at last sampai jekk CS that shop close already. then, sedih gila-II lahh kan. aku pun buad muka muncung sedepa. 'semua salah you! late 20 minutes! u see dat!' and selumber je kan dia kata 'i just late 20 minutes then u tambah lg 10 minutes. lambat sangat siap kan syg. so, salah you' after that kami pun macam anak terbuang jekk yang kehulur-lehilir mencari mak bapaknya HAHA niat hati nak watching movie but bila sampai jekk. 'you..takde best movie lah' sedih je kan muka. pastuh pastuh tuka plan B nak pi makan char kueh dekat stulang. sampai-II jekk err err 'makcik tuh tutup hari ni lah syg, dia dah call i dulu tadi' heh poyo kan budakk ni? debikk kang baru tahu. at last pergi 7eleven beli potato chips, air 2 botol, kinder bueno 2 packet cadburry 1 packet. then vroooommmmmmmmmmm~ lepak dekat danga. borak-II sampai kol 12.oo . serious sumpah best gila bila lepak dengan dia macam tuh . sempoy jekk, tadalah formal macam selalu. nguu~


klik klikk~ sempat lah snap pic dia heh sampai jea rumah dia text cakap thanks cause bagi dia present tuh. woo~ lupa nak habaq mai masa zwan sampai aku ada bagi hadiah tabung frogie yang chomel sangat tuh hew. present bday dia yang dekat 3 bulan lepas baru sekarang nak bagi kan. terokk punya girlpren ahakk. pastuh pastuh zwan cakap 'you nak suruh i menabung tuk nikah ka syg?' ahhayy~ malu kite >.< gatayy nya ! puihh~ dah tahu jangan tanya lah sayang hew.

so so so, i just want to say that how much iloveyousomuch b! thanks for being apart of my life. thanks cause always by myside. thanks cause love me who i am. thanks cause never give up with me. thanks cause wait for me. thanks cause takecare of me. thanks thanks thanks for everything. okayy, dah luah semua. puass ! haha. enought jaja! 

okayy aku terlebey, kbye :p


Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...