29 November 2012

FIRDAUS RAZALEE ! thank you for being my bespren forever ever! :)

asslammualaikum wbt.

hallluluuu bespren~

ada sorang budak senged nie meronta-ronta sambil menarik-II baju aku hampir terkoyak (ganti balik weyh!) meminta aku post something bout him. apa bole buad. dah kehendak beliau. so, nah aku hidangkan khas buad kalian. beliau sahabat yang paling ohsem lagi terbaik. bespren doe. so jangan buad pasai, aku habaq kat dia. mati hang dia kerjakan. takot tak? hew. dia sangad senged tapi baik hati. hew lagi. kiranya memang A lah. kan? so, we all dah membe gila-II since 4 years ago lah eak. ekh betul kan? aku lupa kejap. ouh okay betul lah tuh. hew. 

first time lepak sampai 5.oo a.m baru balek. baq hang! bapaq lama! standard la mok ;) kuikui. kui pulak dah -_-' mana taknya kami pi nengok midnite movie. cita alien ! sengal -_-' so, aku pun tidoe maty bagai hape then mamat senged nie doq focus gila lah kan nengok cita yang tah hape-II then kami pi melantak MCD parapapapaa im lovin it! pepagi buta dah mencekik macchicken woowoo~ then berborak lah kami sampai ke subuh. tuh yang tak balik-II tuh. ahak~

kau ada dikala ku suka dikala ku duka setiap tangisan dan juga ketawa. ahai~ sedap tak aku nyanyi? okayy,   tak sedap pi main jauh-II. tabole terima hakikat suare tak merdu lettew. puihh! haha macam mana kauorang dengar lagu najwa latif ft. sleeq tuh, macam tu jugalah kami. manyak suwett-II ma! hew. he always here for me. when i need someone to talk, surely dia akn call sampai credit dia habes. okay padan muka! kuikui. kidding okay ;) dia sangat pemalu sebenarnya! woo macam tak pecaya kan? but dats a real he is even macam senged-II but he is the best best bespren i ever had. thak you kawan :)

okay dah, jangan merajuk lagi, i post special for you ni. complain banyak-II penumbuk bagi! hee.

friends like a puzzle. if i loose 1 pieces. means i loose you kawan :)

counting days :)

38 weeks. ibu and papa nervous and cant wait to see you soon. welcome bebiboy. we waiting for you. hope everything gonna be okay and ...