18 November 2012

have a GREAT time ! :D

assalammualaikum. hello bespren ! (sanbil kenyit kenyit mate >.<)

seronok dapat spent time dengan papa yesterday even sekejap pun but better lah than never rite? gerak from jb 4.oo pm so tibe rumah papa around 6.oo . so, sampai je ruma. teros letak beg dalam bilik! hai lah bilik, rendu gila dekat kau weyh ! kriukk kriukk~ sumpah! lapa gila tau. then, aku pun tersengih-sengih kat papa sambil bisik tanak mama denga. "psst~ papa, lapa lah. jum ngeteh!'' haha.


bilik saya seperti kelas tadika! penuh korean poster sane sini haha


nyum nyum~ mee goreng + teh tarik. jangan pandang chikay jea mee goreng niey. tapi rasa dia, sumpah sedap sangad ! :pp


hoihoi~ muka hepy dapat balek. ngeee~
okay, sambung cerita. mase tengah ngeteh, papa tanya itu dan ini. so, aku pun kepoh lah bukak cerite bout what has happen every single day in my life. seronok berborak. bila perot da kenyang, sampai ruma jea automatik lah mata terpejam teros kan . then, pagi2 tadi lagi papa dah kejot 7.oo am. papa ajak bawak kete. aku pun excited lah kan, tak sempat mandi pun, cuci muka ja. hishh~ selekeh! haha. seronok belajar kete ngan papa. confirm cepat dapat lesen nie ! hew. then, around 4.oo pm dah nak kene siap2 back to another home. hm~ but no matter what, today is a great time :)





kbye :)

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...