15 November 2012

his look more CHOMEL than me ! jeless :|



ehem ehem ! hai awokk !

excited nak share cerita ni wey ! erkk budak atas ni? oh wait wait, aku dan cik boypreng belum kompang-kompang lagi okayy. so, itu bukan anak kami. haha act, i spent my whole day yesterday just for melayan kerenah si kenit ni ha! jadi geram tengok keletah budak kenit ni. tak reti duduk diam. umur baru masuk 5 bulan belagok nak bejalan. jatuh telentang tahu saket kan? nasib baik nek su yang baik hati ni ada kan? haha. ekh, nek su? woah aku da jadi nenek tau, jangan tak tahu! kau hade? haha.


nama budak kenit ni muhamad adib saifullah. dapat je dekat aku, didib pegi dia. senang nak ingat kan? haha.
rasa macam nak cubit-cubit je pipi dia yang comel tu. ee, geram pulak hati kite ni lah! gigi baru tumbuh dua kepoh betul dia nak bercakap. nasib baik aku ada belajar bahasa budak-budak ni. so, dapat lah aku translate sikit apa si didib ni kepohkan sangad.



okay jangan tanya apa kena dengan aku. itu sesi pembelajaran how to posing infront of camera. tapi si didib ni buad dekk jekk. penad aku ajar dia. tengok lah muka dia tuh, weirdo -.-' hee chill didib, nanty neksu ajar macam mane nak posing. learn slowly sayangs ;) ececeh.



suka betul dia dengan jam Gshock 10 hengget aku tuh. tunggu gaji yea budak kecik? nak jam lampu kelap kelip, jam bukak tutup, jam dinding pun neksu bole belikan. saba yea? nguu :p okayy lahh , nak siap2. nak pegi maen dengan si kenit ni lagi ! 

kbye ,










klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...