18 November 2012

malam kelaparan yang penuh dengan kejutan !



assalammualaikum and morning guys :}

okay, tengah malam tadi punyalah lapar kan. so, around 12.oo tuh mama pun ajak makan luar. sebab malas nak masak punya pasal heh. then, cik boypren kita pun text kata dah sampai ruma. before tuh dia pegi maen badminton sama abg dia. so aku pun cakap nak pergi makan kan. dia pun macam weirdo gila lah kan , tapena-pena aku kelua makan tengah-II malam. apa boleh buat, perut sudah lapar. hee. 

then, we'll pun teros gerak ke pandan. as usuall lah kan. tmpat makan yang aku selalu lepak dengan mama. okay malam tadi orang tak ramai pun, so senang lah nak dapat parking. sampai jea table uncle tuh pun dah tahu favorite aku, so tapaya lah nak order lagi. heh. punggung tak panas lagi duk kat kerusi tuh, tahu-II sampai je tahu bakar + fresh orange. mama pulak order bubur + milo ais. so, jemput makan cik boypren, jemput makan kawan-II nguu :p


nyum-II sedap tahu bakar nie. cik boypren kita suruh makan banyak-II. ambouihhh~ kang jadi debab kang. sape nak jawab? tak malue kea nanty orang cakap gurlpren cidebab + ketot? then selamber jea kan dia jawab nanty chomel macam garfield. haha. ape lagi, tersengih-II lah aku baca text from him tuh. tapi tengok gaya dia macam weirdo sikit ni. hepy + ala-II manja semacam ni. heh. 

after that dia pun text semacam kan, so so sudden my hearbeats dup dap dup dap ni. then dia pun tetiba text doakan untuk dia. erkk~ yang nie memang weirdo gila-II ni. aku pun tanya lah macam-II kan sampai tak terjawab dibuatnya. ouh rupa-II nya dia cakap doakan dia cause today 1st paper STPM. damn! aku pun suprised gila lah kan. kalau dah busy kerja, futsal, badminton, lepaking, texting dgn aku lagi *tu wajib haha* bila pulak cik boypren kita ada masa nak study kan? but its okay lah, im so proud with him actually.

 tengah-II texting sampai tak sedar dah siap makan. licin pinggan hee. sedap sangad uncle nie buat. jadi addict tahu bakar dah aku nie. hoho. cik boypren kita pun cakap nak tidoe kan, takot punya pasal hee. esuk 1st paper pengajian am. so, good luck sayang! i know you can do it. so, go zwan go zwan ! haha then, jam pun dah pukul 1.3o kan, mama pun mata dah terkebil-II kan. so, jum balekk~ nguu.











to cik boypren kita : good luck sayang. i always by your side, pray for you and loveyou :) 

Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...