13 November 2012

syukur kehadrat ILLAHI :)

 assalammualaikum . .

sory guys , lama betul tak hupdate new entry . quit busy lately . hm . nak share something nie . hope you guys sudi intai-intai this entry . kehidupan banyak mengajar ieja erti sebenar kehidupan . letih nak menghadap berjuta-juta masalah yang datang setiap hari tanpa henti , tak terkira . haih~ mengeluh ? tipu lah kalau kita sendiri tak penuh mengeluh dengan semua tuh . ujian~ tapi ALLAH takkan uji kita kalau ALLAH tak sayangg kan kita kan ?

ALHAMDULLILAH , genap 8 bulan nie. kami banyak belajar tentang kesilapan masing-masing . lebih banyak mengenal bout each other . mengakui kesilapan dan kekurangan diri itu lagi bagus bukan ? itu yang kami lakukan . manusia mampu berubah sekelip mata , salah kea ? semestinya tidak , apa yang penting tahu sebab sebenar perubahan itu berlaku. dan sekarang , ieja dah faham . sebab apa ?

bagi readers yang setia , ah pastinya kalian sudah faham benar dengan owner blog ini . sering saja pantas menaip apa saja yang berlegar di fikiran ketika ini . sometimes apa yang ditaip sangad annoying -.-'' okayy , mengaku . masa tuh terlalu emotional okayy ? haha . but dats a fact . thanks guys , cause sudi intai-intai blog yang sangad simple dah sekarang nie . erkk~ belum ada masa nak renovate this blog . haha .

kepada beliau , terima kasih kerana bersabar dengan sikap ieja yang semestinya amat aneh . terima kasih kerana memberi rasa sayang dan kepercayaan sepenuh hati . kepada tuhan , jika benar ini takdir kami..ieja memohon agar perhubungan ini kekal till jannah :) AMIN YARABBAL ALAMIN.

the end ;))


Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...