12 December 2012

the unexpected hangg out lol ! ohsem yaww but sedih bout qasha sobs~


assalammualaikum abang kakak dan adik yang jelita ! 
 have a nice day heh? imma crazier tonite. mohon bersabar dengan saya! herher~
i cant sleep, insomnia maybe ! lol
last saturday lepaking with si jejaka manje gila gila gila -_________________- 
seronok tak terkira gumbira hati bunga-bunga ! hew.
bespren gila-gila saya yang gila kerinduan menjadi semakin gila !
dan seperti yang dijanjikan last minute untuk ngedate-ngedate pada petang itu menjadi semakin gila gila gila dan seterusnya menjadi gila tahap gaban juga ! 

kami tak expected langsung nak lepak. evrything happened on the dot ! zzangggg !
bertemu di city square dengan selumbernye then teros menuju ke counter ticket,
WATCHING MOVIE YEEAAYYYYyyyy ! >.<
disebabkan tidak mempunyai banyak masa, dan dipenuhi puluhan makhluk disitu yang berpusu-pusu beratur menunggu turn.
aku pun teros ' kak, lagenda budak setan 2. 2 org ya?' 
ha lebih kurang begitu lah dialog aku bersama kakak jelita di counter itu.
abang popcorn itu sangad chuuuooowmweyll ! ahhay~
okay ignore kan apa ku kata !




tepat 3.3o p.m bertonton lah kami di dalam panggung wayang itu.
sejuk mula terasa ! bagai beku aku dalam tu !
-__________________________-
'pakai sweater i'
woooooooooooo~
terus capai sweater and share together . how suwettttttttttt ~ haha
hampir 2 jam stengah , cerita pun the end. kesian qasha. sobs !!
then lepak di luar CS sekejap, menghirup udara segar.
tak tak tak ! menghirup asap bas actually ! lol
setelah betul-betul kebas punggung .
kami pun bergerak ke dalam. 
pusing-pusing satu cs ! find his favorite comic at MPH.

after that we'all pulang bersama.
then si senged bilang..
simpan sweater i bebaik, sweater favourite tuh.
nanty i dah balek melaka bole buad ilang rendu.
ototoo~ hikhik >.<
sukesuke !
okay enuf jaja, jangan over lebey.

ini lew sweater nye ;)
then semalam kami lepak lagi.
kebasahan kami kehujanan.
planning nak lepak dekat danga cancel. spoilt :|
so lepak mamak saja !
tapi seronok jugak hew.
but i promise lepak dengan beliau before si senged ni pulang ke melaka ngeh3.

teo ais limau ! our fav but that time si senged order teh tarik. sejuk katenye. eleh haha

sahabat saya si senged gila ! nguu :3


kbhai :p





Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...