17 December 2012

WOW fantastic baby SPY !

asslammualaikum wbt .

hai abang kakak dan adik yang hensem ! wow fantastic baby ! okay hari nie mood kpop habess ! aku peminat tegar SUJU ! dong hae and kyu hyun sangad kyopta okay ! *tergoda -______________- belum pernah missed lagi bely album mereka. wink wink ! bigbang memang gempak gila ! okay bigbang sangad ohsem ! nak hug mereka !! ototoo~ gatay ! sangad teruja bila tengok mereka joget-II , nak joget same bole? nguu >.<'' okay aku tak pandai joget tapi goyang-II ,  i memang power. haha okay aku poyo -____-

actually, idk what has happen to me right now. abnormal sebentar. nervous menanti 20/12/12 . grr~ 2 days more ! anything can happen in 2 days ! but i just hope everything gonna be okay lahh. amin~ so that why jadi gila sekejap. kauorang pernah rasa dupdapdupdap tak? okay , aku rasa sekarang apa kauorang rasa. rasa nak tercabut my heart ni. heh gila -____- okay, malas dah nak layan feeling terlebey ni. nak joget-II dengan SUJU and BIGBANG. kbhai !








klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...