17 January 2013

2 days moree darlingg ^,^

assalammualaikum wbt.

hello bespren ! seriously miss my blog damn much bhai ! sobs~ quit busy lately with that project. bos kata, ''please lah korang tinggal bape hari jekk ni. tolong lah full. habess project nanti korang nak cuti, korang cuti lah.'' perhh~ we got a green light bro ! gila tak nak? HAHA. so dats why aku macam rajen semacam je ni. alala~ :p 2 days moree darling. chill lah. tunjukkan kerajinan dan kehebatan kau for 2 days nie HAHA bila dah stress, ni makan dia ! tepat 12.oo makan choc. memang seronok kawan ! HAHA sedapnye kinder bueno ni nomnomnomm~ :p



klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...