04 January 2013

5 ways to release my preasure stress tension an so onnnnn -_- wuuu~


1. KEPOCHI WITH ALFRED JUNIOR + CHOC.


gosipp-ing with my ALFRED JUNIOR ! sambil my mulut kunyah chocolate onomnomnom~
even alfred cant gave me feedback but at least talking with him its BETTER lah then talking with someone haha he is so understanding okay, but seriously i never campak or cubet ke jentik ke whatever lah kan. nampak tak betapa caring nya aku? nguu~ and if dat time dont have choc, any juncfood pun aku telan asalkan my mulut always mengunyah. erkk -___- gemuk!


2. KAKI YOUTUBE. 


usha YT matluhfi ! this is among my FAV vid from him. sumpah it is so funny gila ! haha .
i love it so much much much ! vid dia memang syiokk habess. kalau hang stress ke apa, hang p usha YT dia.
aku berani guarantee after dat mesty hang rasa lega gila !! hew . banyak jugak lah vid matluthfi ni. semuanya best gila. it is like theraphy for release tension tau. after i watched jea seriously rasa semangat gila yuol's. tengok banyak kaly pun tak bored okay. btw matluthfi chomel mate sepet ! nguu~

3. LEPAKING WITH MY MOM OR FAM .



hew actually lepak-ing with my mum it is the best part lahh. so difficult for me lah to sharing every problemo with others including my mum cause idk how to kepohchi with them erkk -_- so time tension jea as usual ajak my mum or my sista pi lepak anywhere lah. time tenga kering lepak lah any place yang FREE ov charged tak pkai money haha time tenga *load* tuh ape lg kan as a girl, SHOPING time lah!! hew

4. MAJULAH MUSIC UNTUK NEGARA heww .


okay otak gila music ? dats ME ! as a peminat tegar kpop haha first ov all aku memang akan dengar lagu SUJU dulu then baru lagu kpop yang laen tuh. what i love bout kpop is when dorang dance ! seiously semart and chomel habes lew. cair woo~ heh if english songs pulak i more to bruno mars and justin bieber songs lah. they're so talented singer. their songs ov lyric memang mendalam gila haha malaysian? errrkk~ YUNALIS ZARAI the best lah! she is so rawr gila. her style memang i love it! genre music yang boleh masuk in my head like an indie songs, yang chill and sempoy habess. 


5. SETIAP GAMBAR ADA LAGU aisehh man !


estalavista baby ! ngee~ last thing i'll do it when i was stress. i'll capture anything pun lah janji puas! haha btw loveyoumuch baby !



Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...