04 January 2013

excident between a car and M.E.O.W :'(



assalammualaikum wbt.

sobss~ okay sedih gila ! tadi masa aku otw balik kerja. tengah syok tengok gelagat budak balik sekolah. all of sudden aku macam dengar bunyi something yang kuat gila kot. *Dddurmmmm! then terkejut gila tengok ada seekor meow ni dah terbaring tenga jalan penuh darah! *urghhh~ aku pun berlari-II anak lahh konon nak selamatkan meow tersebut before dia dilanggar oleh kereta lain. yala, that time jalan tenga sibuk gila. so aku and adalah sorang akak ni sanggup berhenti mtor semata-mata nak tolong aku angkat meow tuh ketepi. *cehh macam berat sangad kan meow tuh? heh.

then aku pun macam nak nangis lah tengok keadaan meow tuh. akak tuh pun habaq yang meow tuh dah kembali kerahmatullah. haih. apa punya manusia? sudah langgar tak bertanggungjawab pulak. at least kau letak lah kucing tuh ketepi if betul kau tak sengaja langgar or whatever lah reason kau tuh. kucing tuh bukan berat sangat pun sampaikan kau tak mampu nak angkat langsung! tak berperikemanusiaan betul lah kau ni! kalau ada 100 orang macam kau kat dalam dunia. boleh mati semua kucing tau!! erghhh! sumpah geram !

tetiba rasa sayu hati pulak tengok meow tuh. hm.. ends.

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...