04 January 2013

terlajak perahu boleh REVERSE. terlajak kate ?? -_-

first ov all, okay padan muka aku ! seriously, completely wrong ! he asked to be honest and i've to say the truth with honesty and without any slightest lie but after that he was angry. haih -___- bila jujur dia marah, kalau menipu lagilah dia marah kan? so, how? aku macam headache gila kot when i thinking bout this teross. maybe salah aku cause too honestly. orang kata nak jujur pun berpada-II asalkan tak melukakan hati somebody else but seriously i didnt mean it. sumpah! just nak jujur jea kot but missunderstood pulak -___- hm. speechless..............................................!!

okayy, my bad. ends~ -___-


klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...