23 February 2013

ya allah, dugaan-MU terlalu berat untuk kami tanggung. namun, kami redha cause its a F.A.T.E :')

assalammualaikum wbt .

hai hai hai berapa banyak pumya hai daa.

okay ignored -__- terbangun aku pagi semalam around 5.oo am , as usual lah. mencari phone yang terselit entah celah mane. alarm berbunyi barulah aku jumpa. bawah katil peginya -__-

he texted. terharu. seriously terharu. sobs. sangat terharu. okay over terharu. then entah macam mana mata terasa berat and yeahh aku terlelap semula. that my habit -__-

around 7.00 am gitu lah, aku pun tak berapa ingat. he texted again. beristighfar panjang aku. ya allah, berat benar dugaan yang kau berikan. menitis airmata lagi -__- aku terasa macam tak bole nak percaya jea. baru semalam nya kami menghabiskan masa seharian bersama. teman pengganti by malique ft black, that songs story bout die. his fav song. he told that song for me. so, if i miss him, just heard that.

okayy sedih sangat. segalanya baru saje starting and belum sempat aku nak meluahkan what i feel. okayy sumpah terlalu sedih. dugaan yang terlalu berat untuk aku tanggung, apetah lagi dia -__-

dia tak penah merungut tired or bored setiap kali hantar aku pergi dan pulang kerja. even aku buat muka macam nak mintak kaki jea pun. even aku lebih banyak diam dari bercakap, dia tetap kepoh story itu dan ini. ada saje yang nak d'story kan. even lawak dia memang bole buad orang pecah perut. okayy, aku ketawa dalam hati act. aherher. bole gitu? sanggup buat ape saje asalkan aku hepy. lebih banyak bersabar melayan kerenah aku yang memang sah-sah kasar macam lion, dia kata :')

so sudden terasa miss gila dengan habit dia yang suka makan choki-choki tuh, yang suka dengar his fav song. naik jemu dah tiap kali naek kereta dia, sebab ulang lagu yang sama beratus kali -__- miss nak dengar dia kepohchi, miss nak dengar dia nagging. miss everything :') now, baru aku tahu maksud tersirat dan tersuratnya lagu tuh and now i knew it why he gave me that song ;')

they're right. sayangi lah orang yang benar-benar sayangkan kita, bukan yang kita sayang :') sudah memang suratan takdir. aku terima dengan redha. itu lebih bagus bukan? maybe ada hikmah disebalik semua ni. 

KBye. be strong ya, i'll always beside you :') may GOD bless you dear. i miss you..

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...