22 March 2013

BLANK -__-''

hallu wei (!) assalammualaikum wbt.

rendu yu'ols ! seriously ! i tak tipu okayy *muka acah-II sedih sobss :( hew.

idk what to do rite now act . B O R E D .

B
BO
BOR
BORE
BORED 
BORE
BOR
BO
B

-__- -__- -___- tapaya nak buad muuka DUNGU sangat lah kan? hew.

the ends. kbhaii -_-''

18 March 2013

the BAHTerz :)

assalammualaikum wbt.

hai adik kakak abang ! pakcik makcik tidak terkecuali juga. oh tidak lupa jiran tetangga. hai semua :D *senyum lebar sikit. ngee :DD

 okayy guys, jaja nak share story sikit. meh duduk sini diam-II. baguss baguss. kerjasama anda amat jaja hargai. al-kisah bermula pada tanggal 15 mac 2013 lepas. i've been selected to participate in a program organised by the JOBS.MALAYSIA at HOTEL SELESA, PASIR GUDANG, JOHOR. so thanks alot to jobs.malaysia and hotel selesa yang memang begitu selesa dan teramat selesa sekali ya. thumbs up !

so, tepat 2.30 after registration we were given a room. so im so lucky lahh cause my roomates is my nephew. hew. pukul 3.30 pulak kami perlu pergi ke dewan and sesi program akan dimulakan. so we dont hve much time to lepaking at dat room with my beloved mom. here are some pictures dat i took be fore my mom came home :)



after all was over, we gathered at in the hall. introductory session started and we're divided into 10 groups. and me group number 4 ! so from there lah jaja kenal mereka kak lisa, aishah, sarah, eyla, fatin, amy, sabri, arif, shafiq and thomass :p and yeahh, our fasi is abg zack !! then we put the name of our group by the name of the currency of the philippines . so, dats it ! :D

the ballon wif dat nem BAHT :)

rehat sebentar bersama coffee :D penyegar mate den !

banyak activity yang disediakan act. including this. paku !
macam mane nak dirikan 10 batang paku di atas sebatang paku yang telah dipaku.
see? bape banyak paku dahhhh -__-

what? cant thinking dat answer rite? so, lunch time lah!
baru ade energy aherher :D
alot dishes to eat act but i just tke this cause wht?? diet punye pasal :p
kalau ikutkan nafsu, semuenye nak telan. giler tanak?
bende free kot -__- sedap pulak tuh.
rugi oh rugi.
omnomnomnommm~ 

first nite program ! yeahh !!


sampai-II jea kat hall dah ade pencil ni atas table.
so, wht waiting for rite? bende free kot -__-
kebass jelah ahaha.


2nd day ! dapat free tshirt. auwmm.
semangat-II !

activity nie paleng syokk ! build that tower used dat straw !
love it ! ahaha. we'oll kne buat tower paling tinggi and kukuh tau yu'oll !
ujung-II dapat numb 4. alalaa~ BAHTerz mmg salu sangat dapat numb 4 nie -__-
ahahaa~

yeahhh. IM4U IM4U IM4U IM4U IM4U~
nyanyi-II joget-II jelah we'oll.
sumpah funn gila ! :D

okayy, dat picture i took last nite we'oll !
okay tiap2 group kne anta wakil sorang as a role model lahh.
then story to eberybudy bout their life.
nie wakil group bahterz.
AISHAH the BEST !
sumpah malam tuh sedih gile sobss~
guess what? ade jugak boys yang cried okayy.
especially ARIEFF !!
muke TAIKO dalam hati ade kebun bhaii -__-

thanks jobs.malaysia !!


sleepy? dats a DYNAMITE time ! nguu~


last day at dat hotel. sobs.
see? i kemass dat bed 1st class okayy.
confirm-II manager hotel nie nak amek i as their staff tau :p
aherherr -__-

beg pun dah kemas. so, time to go back !
bye-II :(


okayy, still sempat gedik-II depan cermin before checkout.
S E L E K E H -__-
muke bersemangat before interview okayy.



shes mira maisarah :) 18 y/o.
btw, good luck for your SPM result this wednesday dikk !

they're gila ! -__-
aherherr~ kidding matte !
from left : ARIEFF the TAIKO, NAIN the THOMAS, SHAFIQ the BRADERR :p
hee you guys awesome bhaii ! :)

cuppieycake !
to yann, thanks for dat ya dikk!
macam tau2 jea lapa afte interview tuh. ahaha.

so, guys..
thanks for dat greatest moment. no matter what, you'oll memang va va voom !
thanks alot to abg zack !
cause banyak bagi kate-II semangat and tips for dat interview.
hopefully dapat lah kan.
and last thing, loveyouu BAHTerz !! <3

the ends :)


14 March 2013

happy ever after !



assalammualaikum wbt :))

hei hei hei betapa gumbiranya hati saya pada ini hari ! woahh. ouh please please please my dearr, please lah jangan spoilt kan mood jaja yang sedang sonang hati pada ini hari. tolong ey sayang? okay good :D

aduh gumbiranya hati tidak terkira. kenapa kenapa kenapa? aik, RAHSIA ! :D haha. kepoh juga yu'ols ya? ngee.

okay okay, bukan tak nak share tapi tulah idk lah macam mana nak described this feeling , macam complicated sangat *kononnya hew -__-

but seriously, idk why rasa happy sangat. happy + bahagia = hapygia ! haha err -__-

 tengok betapa happy nya my face cenggini ha. berkaler-kaler secomel pelangi ! ahakk.

12 March 2013

08 March 2013

saket pulakk hati kite ni lahh ! -_-

hoyhoy kawan (!) assalammualaikum muslim and muslimah :)

nampak macam  mood good-II je kan? okayy good sangad :D #dalam hati macam nak meletop vavavoom ni taktahu kea? -__-

okayy geram dengan eyrul pagi semalam. as usual lahh kan, around 9.3o naek bus and smpai je dekat JB sentral tuh around 10 surely dia dah sampai. so, he send me a text lah tanya dah sampai ke belum. then i said yess lah, i tunggu kat tempat biase. then dah pukul 11 pun stil tak sampai lagi. i macam weirdo habess lahh kan. i called him many times and he said otw. kfine -__- but tepat 12 o'clock i tnggu 2 JAM. #diulangi 2 JAM okayy. dari pukul 10 til 12 0'oclock he still not arrived. erghhh !

polis bantuan yang bertugas kat situ pun baek-II nak usha teross tak jadi cause tengok muke i 'paiseyy' habess -__- yelahh, beli vanilla coke sampai nak masok btol kedua dah minum, still tak smpai lagi.

okayy geram. i called and called and he said sorry lah cause late. seriously this time otw nak amek i kononnya. after a few minute gitu dia sampai. i pun muncung lah sedepa. bole gantung hanger baju berpuluh okayy. geramm punya pasal. tapi tulah, bila dia buat muka chomel dia tu. alahaiiiii~ -_- melting jadinya. #dalam hati : chomel juga lah mamat ni :p okayy stopp !

after that, macam biase lah bile dah every single day hangg macam out ov idea dah nak pegi mane lagi. so, macam wajib je lepak dekat ruma bespren dia si ayied tuh. then boleh terkantoy pulak dia bukak cerita dekat ayied pasal i merajuk bagai sebab lambat amek tuh semue and guess what?? dia lambat pick up i cause dia bole pulak tertidoe balik lepas text i tuh? wooo !! geram gila bhaii !!

okayy, geram sangat. tahap gaban ! but nasib baik lah dia pandai amek hati. pandai pujuk lah konon -__- okayy sorry accepted. first and last he did mistake. pagi nanti jumpa lagi. haih. every single day jumpa. hopefully, tak jadi macam yesterday punya hal. if not ? i jentik pipi you eyrul !! emm okayy, dah pukul 4 pagi ni but i still cant sleep. idk why. eyrul dah lena dihanyut mimpi ke london agaknya. ouh lega -__- kalau tak, nak kena denga bebelan beliau. ouh rimass lah dear -__- emm kbhaii !

 MARAH -_-
SUKA sangat -_-
GUMBIRA gila -_-




counting days :)

38 weeks. ibu and papa nervous and cant wait to see you soon. welcome bebiboy. we waiting for you. hope everything gonna be okay and ...