14 March 2013

happy ever after !



assalammualaikum wbt :))

hei hei hei betapa gumbiranya hati saya pada ini hari ! woahh. ouh please please please my dearr, please lah jangan spoilt kan mood jaja yang sedang sonang hati pada ini hari. tolong ey sayang? okay good :D

aduh gumbiranya hati tidak terkira. kenapa kenapa kenapa? aik, RAHSIA ! :D haha. kepoh juga yu'ols ya? ngee.

okay okay, bukan tak nak share tapi tulah idk lah macam mana nak described this feeling , macam complicated sangat *kononnya hew -__-

but seriously, idk why rasa happy sangat. happy + bahagia = hapygia ! haha err -__-

 tengok betapa happy nya my face cenggini ha. berkaler-kaler secomel pelangi ! ahakk.

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...