08 March 2013

saket pulakk hati kite ni lahh ! -_-

hoyhoy kawan (!) assalammualaikum muslim and muslimah :)

nampak macam  mood good-II je kan? okayy good sangad :D #dalam hati macam nak meletop vavavoom ni taktahu kea? -__-

okayy geram dengan eyrul pagi semalam. as usual lahh kan, around 9.3o naek bus and smpai je dekat JB sentral tuh around 10 surely dia dah sampai. so, he send me a text lah tanya dah sampai ke belum. then i said yess lah, i tunggu kat tempat biase. then dah pukul 11 pun stil tak sampai lagi. i macam weirdo habess lahh kan. i called him many times and he said otw. kfine -__- but tepat 12 o'clock i tnggu 2 JAM. #diulangi 2 JAM okayy. dari pukul 10 til 12 0'oclock he still not arrived. erghhh !

polis bantuan yang bertugas kat situ pun baek-II nak usha teross tak jadi cause tengok muke i 'paiseyy' habess -__- yelahh, beli vanilla coke sampai nak masok btol kedua dah minum, still tak smpai lagi.

okayy geram. i called and called and he said sorry lah cause late. seriously this time otw nak amek i kononnya. after a few minute gitu dia sampai. i pun muncung lah sedepa. bole gantung hanger baju berpuluh okayy. geramm punya pasal. tapi tulah, bila dia buat muka chomel dia tu. alahaiiiii~ -_- melting jadinya. #dalam hati : chomel juga lah mamat ni :p okayy stopp !

after that, macam biase lah bile dah every single day hangg macam out ov idea dah nak pegi mane lagi. so, macam wajib je lepak dekat ruma bespren dia si ayied tuh. then boleh terkantoy pulak dia bukak cerita dekat ayied pasal i merajuk bagai sebab lambat amek tuh semue and guess what?? dia lambat pick up i cause dia bole pulak tertidoe balik lepas text i tuh? wooo !! geram gila bhaii !!

okayy, geram sangat. tahap gaban ! but nasib baik lah dia pandai amek hati. pandai pujuk lah konon -__- okayy sorry accepted. first and last he did mistake. pagi nanti jumpa lagi. haih. every single day jumpa. hopefully, tak jadi macam yesterday punya hal. if not ? i jentik pipi you eyrul !! emm okayy, dah pukul 4 pagi ni but i still cant sleep. idk why. eyrul dah lena dihanyut mimpi ke london agaknya. ouh lega -__- kalau tak, nak kena denga bebelan beliau. ouh rimass lah dear -__- emm kbhaii !

 MARAH -_-
SUKA sangat -_-
GUMBIRA gila -_-




Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...