01 June 2013

MERAH biru itu K.A.M.I :)


assalammualaikum wbt and hello world ! ^^ see the picture above? 25 may punya story baru now nak update. aherher~ okay saje nak share pengalaman watched football with my FFL (Friend For Life) , yaya also be there ! that time JOHOR DT vs PAHANG at stadium tan sri dato' hj hassan yunos larkin. actually tak planning pun nak watched, evrything macam on the dot je, last minute punya planning. even macam rushing kan, nak beli ticket lah, jersey lah but evrything is FUNNNN !!  



see excited face ! aherher. that time otw go to the stadium. pinky jersey. harimau selatan auwmm ! park car punya jauh, menapakk lah jawabnye..exercise bebeyh !


i need oxigen huneyy ! yeahh ! dihimpit tens of thousands of supporter. me yang smaller ni just mampu bersabar lahh kan. peluh kite ni if bole ditadah, mahu berbaldi juga penuhnya. ohsem bebeyh ! from 5 pm waited, 7.30 pm baru dapat masuk. pheww --''


to pahang supporter..welcome to JOHOR guys ! bersama memeriahkan arena bola sepak negara !
auwmm ! :D


stadium full dengan JDT supporter ! jyeahh !










TMJ comming !


safee sali kachak ! aherher. but nunezz chomel ! haha :D



pembatalan resit !







JDT 1 - 0 PHG
kalah menang adat perlawanan. no matter what both teams did the best !





games OVER ! :)












that time me baru nak turun tangga kan, then suddenly bunyi macam orang kecoh-kecoh gitu. so me and FFL pun kepochi lah kejap. okayy bila dikenalpasti rupanya ada sorang supprter ni terjatuh dari atas sama level i stay tuh. hmm. kesian nya ! hopefully he'll get btter soon. amin~



no matter what, JDT tetap di hati. we'll always behind 
HARIMAU SELATAN !

Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...