14 September 2013

morning !





heyy morning buddies ! okay just ignore photo diatas --'' muka tersangat burukk apabila baru bgn tidur. choyy ! lama sudah my fingers tak menari-nari di keyboard lappy wei. so hari ni rasa miang sket nak update entry utk blog kite ni. aherher --'' nothing interesting story yang perlu di share at here cause my life fully of my work rite now. gila busy --' just want to focus on my career. no time to think bout others rite now. seriously! so no wonder la my frens told me dat im like OREO ! kejap ada, kejap takde ! tp oreo bila di cicah dgn susu pun sodappppp~ ahaha. so a few month ni mmg quit busy gila laa. so buddies , jgn mra okay? jaja minx ampun ya pak ya? sobs. wuwuuu T.T 



the end, byebye wuwuu T.T

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...