24 November 2013

weirdo --''



assalammualakim wbt guys . heyy im back ! yeahh back to writing . err maybe --'' idk why lately terasa macam payah betul nak update my blog ni . terasa kekangan masa itu terlalu padat . bekerja sehari-harian sudah cukup buad aku rasa penad . urghh~ fuckin tired ! weirdo . manusia lain pun bekerja juga , tapi tidak sepenad aku yang terang-terang nampak letih betul atau mungkin juga faktor kesihatan yang kadangkala buad aku lemah nak lakukan semua kerja even nak spent time 5 minute update entry pun payah --''


seriously thats really make me wondering with myself . the end .

12 November 2013

sick --''

heyy eblibadi . assalammualaikum . macam lame je tak update . kann ?? million sorry buddiez . im sick :| and i hate when im sick . suspect denggi okay ?? itu baru suspect . alhamdulillah . hope nothing serious happen to me. so padan la lately ni lemah semacam dan bermacam-macam . haihh . dugaan~ please pray for me buddiez :(

the ends T.T

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...