24 November 2013

weirdo --''



assalammualakim wbt guys . heyy im back ! yeahh back to writing . err maybe --'' idk why lately terasa macam payah betul nak update my blog ni . terasa kekangan masa itu terlalu padat . bekerja sehari-harian sudah cukup buad aku rasa penad . urghh~ fuckin tired ! weirdo . manusia lain pun bekerja juga , tapi tidak sepenad aku yang terang-terang nampak letih betul atau mungkin juga faktor kesihatan yang kadangkala buad aku lemah nak lakukan semua kerja even nak spent time 5 minute update entry pun payah --''


seriously thats really make me wondering with myself . the end .

12 November 2013

sick --''

heyy eblibadi . assalammualaikum . macam lame je tak update . kann ?? million sorry buddiez . im sick :| and i hate when im sick . suspect denggi okay ?? itu baru suspect . alhamdulillah . hope nothing serious happen to me. so padan la lately ni lemah semacam dan bermacam-macam . haihh . dugaan~ please pray for me buddiez :(

the ends T.T

counting days :)

38 weeks. ibu and papa nervous and cant wait to see you soon. welcome bebiboy. we waiting for you. hope everything gonna be okay and ...