24 November 2013

weirdo --''



assalammualakim wbt guys . heyy im back ! yeahh back to writing . err maybe --'' idk why lately terasa macam payah betul nak update my blog ni . terasa kekangan masa itu terlalu padat . bekerja sehari-harian sudah cukup buad aku rasa penad . urghh~ fuckin tired ! weirdo . manusia lain pun bekerja juga , tapi tidak sepenad aku yang terang-terang nampak letih betul atau mungkin juga faktor kesihatan yang kadangkala buad aku lemah nak lakukan semua kerja even nak spent time 5 minute update entry pun payah --''


seriously thats really make me wondering with myself . the end .

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...