28 December 2013

p e r e m p u a n :)

assalammualaikum . hye kesayangan ! :)


million sorry has not been updated blog kesayangan ni. fuckin busy lately. today is sunday and sunday pun aku kerja! grr. a lot thing to do and a lot thing to thinking. what has happen to me before make me learn how to be more matured. yess , masalah mengajar kita untuk menjadi lebih matang. sometime aku cuba berfikir positif and thats me act. always think positif. sebolehnya aku taknak langsung berfikiran jahad. but fikiran jahad tu yang tak malu datang and menusuk dalam otak aku ni. puii !

mens always said that mathematic more easy than woman. damn. but thats a reality act! haha. we'ols are not complicated but sometime jela. certains part je yang we'ols choosy sikit yu'ols. tak semua okayy and tak semue perempuan macam tu yu'ols ! tak semua okayy? so janganlah dek kerana susu dutch lady setitik rosak susu dutch lady sekotakk ! haih. geram betol.

so guys , if you love someone try to  be more patient . learn how to b more understanding and please appreciate us. sekeras-keras hati wanita , ada juga terselit kelembutan disitu . jadi jaga hati kami sebaiknya. as long as we still love you boyfriend. nanti bila sudah dikebas, menyesal tak sudah. seriously --''


before kemarahan melanda. sebaiknya kita tamatkan disini saja. okay the ends :p sambung kerja !!! haha

pss : jaja sengal sangat hari ni --'


counting days :)

38 weeks. ibu and papa nervous and cant wait to see you soon. welcome bebiboy. we waiting for you. hope everything gonna be okay and ...