15 May 2014

Rasa Si Bedebah Celaka (part 2)

cerita
cerita itu finally tamat disitu
and hopefully akan terus titik disitu
tanpa ada kesinambungannya lagi

bila 4 pasang mata bertemu dan bertentangan
segala apa yang terbuku dihati dilepaskan
tanpa ada rasa dendam atau apa jua rasa bangsat lagi
sebesar zarah pun kalau boleh jangan disimpan

sudahlahh
buanglahh
simpanlah jauh-jauh topeng syaitan kau itu
kebenaran dan kebohongan kau terserlah akhirnya

kerugian bukan?
itu yang aku bangkitkan lepas
itu penghujung cerita untuk kau
cerita kau tamat disitu si bedebah celaka






klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...