25 September 2014

close your eyes honey .

learn from the past . sometime perkara lepas lebih banyak mengajar kita untuk lebih berhati-hati dalam membuat setiap pilihan . adakalanya hati memaksa dan terpaksa . okay dah puas marahkan mata ni . lelaplah sayang . segala pujuk rayu tak dilayan . manja sangat mata malam ni . capai hearfone , sumbat kat telinga dalam , dengar setiap cebisan lagu , sambil jari berlari-lari menaip pantas . datanglah idea , datanglah terbentang luas .

sekukuh.. sekukuh mana ikrar kasih kita
setebal mana masih ada sempadannya
agar tiba nanti harus ditempuhi
apa daya kita melawan masa

terpisah takdirnya dunia hanya sementara
walau begitu cinta suci tuk selamanya
ini realiti hilang tak terganti
namun ku tahu kau dan aku akhirnya kembali bersama

andai daku pergi sebelummu
kenangkanlah ku selalu didalam doamu
kaulah cinta pertama yang terakhir untukku
ku berjanji kan menantimu setia menunggu dipintu syurga

disana.. disana menanti gemilang cinta
jadi lenyapkanlah titisan airmata
tabahkanlah hati mengharungi hari
abadikanlah saat indah kita kan tetap bersama


n/p : dipintu syuga by kru ft elite

( lama tak dengaq lagu ni :'D )

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...