15 September 2014

maturity :)

assalammualaikum wbt .

hye readers . awal-awal pagi lagi tadi ada lah seorang hamba allah ni dah mula menegur . katanya tingkah laku aku nampak semakin matang sekarang . tidak kira dari segi pemikiran atau apa saja. semuanya nampak jelas sekarang . katanya . kalau dia menipu , aku pun menipu korang lah. haha .

tak semestinya bila umur kau menjangkau 25 above kau sudah cukup and betul-betul matang dari segi segala hal . open your mind dude . sometime pemikiran yang lebih membawa kita kearah kematangan itu . depens on situation yang kau tengah hadap ketika itu .

aku pun tak rasa aku sudah cukup matang dalam segala hal . kadang ada juga situation dimana aku confused dalam membuat keputusan . but when im thinking back . sometime we need to share and ask to everyone ( i mean not everyone la , someone yang kita trust ke ) which one better which one not . choose the right choice .

soal kerja , iam so profesional . tak perlu membabitkan soal personal dalam soal kerja . hello kawan , kita bkerja bukan untuk satu atau dua hari saja . so lakukan sebaiknya . kena marah dengan bos , memang that feeling feel down gila but adat lah . normally la .

soal personal , iam so chillex person . curi-curi masa untuk spent time together . kena pandai arranged time . soal kerja + soal personal = must be fair and square . nak melebihkan salah satunya pun tak boleh . so , again . must be fair . iam so lucky cause dipertemukan dengan special partner yang very very undertanding . terima kasih allah :)

so guys, age doesnt define maturity :)

the end. kbye.

xoxo,

ieja jaja


klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...