02 March 2015

kifarah.

AssalammualaikuM wbt.

I just wanna say hye~ hye readers. Hye stalkers. Hye bloggers. And hye everyone! Benci mana pun kita pada seseorang tu, meluat macam mana pun. At least tak rugi if kita say hye to them. why not aight? Just say hye, no prob kot. My mom always said to me biar orang buat kita, jangan kita buat orang. Zaman sekarang ni, senang cerita allah bayar cash. Cer try men'dajal your frens, tak esok lusa lagi cepat 5 minutes kejap ja da dapat kifarah. So beware, what you give you'll get back.

Tak lama mana bro. So jangan lah nak riak meninggi sangat. Jangan itu jangan ini. Kalau boleh elakkan. Jauhkan. Buang jejauh segala niat jahat tu. Pokok pangkalnya hati. fikir dalam-dalam before you wanna do something. Kalau rasa apa yang nak dibuat tu bagi kesan buruk pada diri sendiri and especially terkena tempias pada orang lain pulak yang takda kena mengena dalam drama you bro, better stop it lah. In future we dont know. bumi ni bulat, dunia ni kecik.

Its just remind for myself and all of you :-*

Ramadhan.

ramadhan tiba, ramadhan tiba. marhaban ya ramadhan marhaban ya ramadhan =D 1st Ramadhan. seghonok nya bila ramadhan tiba. ya, aku still m...