21 May 2015

its about time.




sometime i need time for my own self. im just an ordinary girl. still learn about life. banyak masa lagi diperlukan untuk mengenali kehidupan dunia. sometime kita terleka. sampaikan lupa untuk diri sendiri. aku terlupa untuk diri aku sendiri. penat kadang. sometime pernah rasa give up and fedup untuk diri sendiri. otak bercelaru. terlalu banyak difikirkan sampai tak mampu nak buat pilihan apa yang patut didahulukan dulu. stuck.

hm. orang kata tak baik mengeluh. kadang kita mengeluh jugak dalam tidak sedar. hmm. rasa macam nak menjerit luahkan apa yang aku rasa. tapi boleh jamin ke lepas menjerit semua feeling boleh hilang? masalah boleh selesai? haih. mengeluh lagi. at least lega sikit la feeling tu dari berserabut tak tentu hala macam sekarang ni. haih. again.

allah bagi kita dugaan sebab allah tahu kita kuat and mampu hadapi semua dugaan tu tapi kadang aku rasa tak kuat ? :'( haih. sabar lah wahai hati. selama ni mampu hadapi dugaan tu sendiri. inshaallah for this time pun aku mampu. amin ya rabb. yang diperlukan sekarang hanya masa. aku tak mintak banyak. aku cuma mintak masa. berilah aku masa. masa untuk diri sendiri. masa untuk fikirkan semuanya dengan tenang dan waras.

im not perfect. nobody perfect. semua orang pernah buat mistake. big mistake, small mistake. semua tu normal and tak pernah lari dari hidup kita. so memaafkan dan meminta maaf itu lebih baik even kadang benda tu paling sakit but at least lega sikit kan? hm. ya allah, tetapkanlah hati ni. amin.

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...