15 June 2015

talkactive nya awak? :')

well, you know? sometime penat nak melayan dengan certain person yang agak kepochi ni. maybe dah takde keje sangat nak buat, sampai terlalu baik hati dan dengan rela hati malah beriya-iya nak tolong jaga tepi kain aku ni, tepi kain kau pun dah koyak rabak dah cik kak oii. pi lah jahit sana :')

jenis aku memang malas nak melayan geng kepochi macam cik kak tu. takkan aku nak letakkan diri aku dalam golongan macam dia. habis jatuh la standard aku nanti. geng kepochi low class macam dia memang layak letak atas lantai buat alas kaki je. heh.

kelakar bila fikir balik. bukan jenis aku la nak ambil tahu hal orang. lantak situ. tapi pelik kadang dengan orang dalam golongan macam tu. ah bukan pelik. benda tu dah jadi normal dah. people nowadays kadang lebih ambil berat tentang hal orang lain dari luar sampai dalam kain daripada nak ambil berat tentang hal diri dia sendiri. kelakar kan?

makin aku senyap, makin menjadi kau melalak update status kau ye? aku perhatikan je :) kalau berani face to face la. tapi tulah masalahnya. setakat tahu short name aku je, nama penuh aku pun cik kak tu taktau. macam mana boleh cakap tahu tentang hal aku pulak? kau kenal aku sangat ke cik kak oii?

masalah yang kau kecohkan sangat tu soal aku dengan 'dia' tau. yang takde kena mengena langsung dengan life kau. aku yang break off, kau yang panas? eh apehal? #jarangkakakmarahtauawak

nah, hasil kebiadapan awak cik kak. telahpun saya blocking semua social network yang link dengan cik kak. puas hati. if still jugak nak ambil tahu tentang aku? nah, baca sini. baca sepuasnya ya? :p

klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...