22 September 2016

lovely bridesmaid !

ni bridesmaid last minute hakak. heww. raya haritu memasing sibuk plan nak pakai theme apa. hakak busy buat preparation sampai lupa nak decide theme apa. sampai ler malamnya nak nikah, depa mai ruma ingatkan hakak pasal theme baju. astaghfirullah ! hakak lupa betul ! depa pun gigih pi cari baju petang tu juga, sempat lagi katanya sementara majlis esok. hala halaahhh.. terharu betul hakak! bersungguh depa nak jadi peneman hakak sepanjang majlis esoknya. depa lah teman sepermainan dari hakak kecik. sama-sama main belon acah, lubang tikus, main beskal, main rondes, main kereta control, main sembunyi2, main masak-masak, jiran depan kiri kanan rumah tu. hamekk berkat, tak lama lagi turn sab pula ! heww. lebiyuu sayang sayangku!








klinik nor arasiah.

Nervous. Disebabkan confused nak pilih barang baby so nak tak nak kena tahu jugak gender baby, so senang lah after this nak beli barang bab...